Jeste li spremni za londonski derbi? Poznati sastavi West Hama i Arsenala

Kolašinac na terenu od prve minute

Jeste li spremni za londonski derbi? Poznati sastavi West Hama i Arsenala

Endin Čaušević

Londonskim derbijem između West Hama i Arsenala danas počinje program 22. kola engleskog Premiershipa.

West Ham i Arsenal su stari rivali, te smo tradicionalno u ovim duelima gledali odlične utakmice. Nadamo se da će danas biti isti slučaj, te je sve spremno za okršaj gradskih rivala.

Arsenal sigurno ide na pobjedu kako bi ostao u trci za Ligu prvaka, dok bi West Ham pobjedom sigurno napredovao na tabeli. Sigurno je da nas očekuje veoma borbena utakmica i nadamo se s dosta golova.

Do početka utakmice ostalo je nešto više od pola sata, a treneri oba tima su saopštili sastave. Sigurno za nas je najvažnije da je Sead Kolašinac ponovo na terenu od prve minute, te se odličnim igrama ustalio u tim Arsenala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

West Ham: Fabianski, Zabaleta, Ogbonna, Diop, Cresswell, Rice, Noble, Nasri, Antonio, Anderson, Arnautović.

Arsenal: Leno, Sokratis, Koscielny, Mustafi, Maitland-Niles, Xhaka, Guendouzi, Kolašinac, Iwobi, Aubameyang, Lacazette.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
West Ham je bolji
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi