Jeste li vidjeli Donnarummine "nenormalne" treninge?

Nije ni čudo što je već prvi golman Milana

Jeste li vidjeli Donnarummine "nenormalne" treninge?

Endin Čaušević

Gianluigi Donnarumma ima tek 17 godina, a mnogi ga već sada smatraju jednim od najboljih golmana na svijetu.

Donnarumma je već drugu sezonu zaredom prvi čuvar mreže Milana i iz utakmice u utakmicu pokazuje da se radi o nevjerovatnom talentu. Mnogi vjeruju da je on već sada u TOP 10 najboljih golmana svijeta, te da je samo pitanje vremena kada će biti najbolji.

Italijanski mediji dobili su priliku da prisustvuju jednom od treninga ovog mladog golmana i svi su bili iznenađeni "nenormalnim" treninzima koje ima Donnarumma.

Kada pogledate kojim tempom trenira ovaj tinejdžer onda će vam biti sasvim jasno zbog čega Italijani za njega kažu da je on novi Buffon.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi