"Jeste li vidjeli Riberyja u 36. godini? Bolji je od Ronalda!"

Vlasnik Fiorentine oduševljen

"Jeste li vidjeli Riberyja u 36. godini? Bolji je od Ronalda!"

E. Škorić

Fiorentina je odigrala jučer dobar meč protiv Juventusa i malo je nedostajalo da u Firenci proslave veliku pobjedu.

Duel je završen bez pogodaka, no činjenica je da je Fiorentina bila bliže pobjedi protiv indisponiranog Sarrijevog sastava.

Nakon meča je vlasnik Fiorentine Rocco Commisso govorio o utakmici, ali oduševio ga je prije svih Franck Ribery, koji je ovog ljeta došao kao slobodan igrač iz Bayerna i jučer je 36-godišnji Francuz počeo meč.

"Jako sam sretan, bila je to lijepa igra. Momci su dali svoje srce. Jeste li vidjeli Riberyja u 36. godini? Igrao je bolje od Ronalda! A dvojica Italijana, Castrovilli i Chiesa? Juve je imao igrače u vrijednosti od 300 miliona, mi 50. Morali bismo izgubiti 6:0, ali izvukli smo bod", kazao je Commisso.

"Ako mi date vremena, volio bih osvojiti nešto. U posljednja dva mjeseca već smo napravili uspjeh: oborili smo rekord sezonskih karata, doveli smo Riberyja", zaključio je.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fiorentina je osvojila samo bod u tri kola, ali je imala i teške rivale poput Napolija i Juventusa, doduše sastala se i sa Genovom u drugom kolu, no i tada je poražena. Slijedi joj još jedan težak ispit i to protiv Atalante u Bergamu narednog vikenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi