Jesus se izvinio nakon 'kontroverznog' gola Dinamu
Foto: EPA

Brazilac zabio hat-trick

Jesus se izvinio nakon 'kontroverznog' gola Dinamu

Duel 6. kola Lige šampiona između Dinama i Manchester Cityja pripao je, očekivano, gostujućem timu.

Dinamu je pobjeda bila potrebna da osigura evropsko proljeće, ali Manchester City se pokazao kao prejak i bez nekih od svojih najvećih zvijezda na kraju je slavio s visokih 4:1.

Tri gola bila su djelo fantastičnog Gabriela Jesusa, kojem su Zagrepčani posebno zamjerili onaj prvi, izjednačujući, postignut u trenucima dok su dvojica Dinamovih fudbalera ležala na podu.

Iako se ispostavilo da nije bilo ništa sporno, nakon utakmice Jesus se - izvinio Dinamu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nisam vidio igrače kako leže na tlu jer sam im bio okrenut leđima pa nisam niti mogao vidjeti. Želim im se izviniti zbog toga što nisam vidio", rekao je Jesus nakon utakmice, piše MEN.

Osim Jesusa, mrežu Dinama u uvjerljivom trijumfu Manchester Cityja još je zatresao Foden.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi