Jeza je i pogledati: Perotti protivniku umalo završio sezonu, pa se pitao zašto crveni

Opravdano isključenje iskusnog Argentinca

Jeza je i pogledati: Perotti protivniku umalo završio sezonu, pa se pitao zašto crveni

A. Čaušević

Roma će utakmicu protiv Udinesea završiti sa najmanje jednim igračem manje nekon što direktan crveni karton dobio Diego Perotti. 

Prilikom jednog napada Perotti je nakon što mu je pobjegla lopta otvorenim džonom startao na nogu Rodriga Becaoa.

Glavni sudija meča Marco Guida je odmah izvadio crveni karton i poslao Argentinca u svlačionicu koji se tom prilikom pitao zašto crveni.

Igraču Udinesea je u jednom trenutku prijetio i mogući kraj sezone s obzirom na eventualnu težinu povrede, međutim ubrzo je ustao i nastavio je s igrom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Noone
Mato Jajalo ga s****, on je trebao dobiti žuti prije svega
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi