Low i nakon nezapamćene bruke ostaje selektor: Ova utakmica ne znači ništa
Foto - EPA

Njemačka pregažena od Španije

Low i nakon nezapamćene bruke ostaje selektor: Ova utakmica ne znači ništa

M. Šljivak

Nezapamćenu katastrofu doživjela je sinoć selekcija Njemačke u susretu protiv Španije.

Elf je deklasiran rezultatom 6:0, a nakon utakmice njemački selektor Joachim Low nije mogao da objasni šta se desilo.

"Rekao sam već da vjerujemo igračima koji su pozvani. Vidjeli smo ipak da nismo na putu razvoja gdje smo mislili da jesmo", rekao je Low i nastavio je:

"Teško je išta objasniti. Ništa nam nije išlo. Pokušavali smo se vratiti u igru, ali su Španci bili bolji, brži i precizniji. Nismo imali šanse", rekao je Low.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

O svom daljem poslu na klupi Elfa nije želio raspravljati, ali je direktor reprezentacije Oliver Bierhoff potvrdio da će ostati na klupi barem do Eura.

"Da li će Low ostati selektor do Eura? Apsolutno. Ova utakmica ne znači ništa. Još uvijek mu vjerujemo. Želimo dostići vrhunac na Euru naredne godine", poručio je Bierhoff.

Top Komentari

K79
Zamisli da se Bajevicu ovo desilo kakvi bi komentari bili hahahaha ovaj low poslije osvajanja sp nije napravio ništa al njemci znaju da se ne može preko noci napraviti smjena generacija i ne mjenjaju selektore ko carape, uglavnom low je totalna neznalica bas poput Bajevica
0 6
KoloToure
Low je vrhunski trener, jedino da Kloppa dovedu to je poboljšanje a to je trenutno nemoguće. Njemačka je trenutno puna polovnjaka i istrošenih igrača i tu je problem a ne u treneru.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi