Izgled Joana Laporte zabrinjava porodicu i prijatelje - Iz dana u dan je sve deblji

Problemi sa zdravljem predsjednika Barcelone

Izgled Joana Laporte zabrinjava porodicu i prijatelje - Iz dana u dan je sve deblji

Midhat Šljivak

Porodica predsjednika Barcelone Joana Laporte ozbiljno je zabrinuta za njegovo zdravlje. Ovaj 60-godišnjak iz dana u dan je sve deblji i porodica se plaši da mu je zdravlje ozbiljno ugroženo.

Joan Laporta preuzeo je 2021. godine vođenje Barcelone po drugi put. Kriza u klubu bio mu je poziv za povratak i on radi zaista dobar posao za tim koji je skupio ogromna dugovanja u proteklim godinama.

Laporta se riješio brojnih velikih imena, ikona kluba koje su opterećivale budžet. Počeo je s Lionelom Messijem, a zatim je nastavio redom da čisti svlačionicu u kojoj su ostali samo rijetki iz stare garniture.

Međutim, očigledno se konstantan rad i posvećenost klubu odrazila na njegovo zdravlje. Laporta je počeo naglo dobijati na kilaži i iz dana u dan je sve deblji. To je zabrinulo njegovu porodicu.

Caption

"Porodica i prijatelji Joana Laporte zabrinuti su za njegovo zdravlje. Njegova težina se povećava bez prestanka otkako je postao predsjednik", piše Relevo i dodaje:

Oglasi

"On ne poštuje preporuke ljekara. Zbog stresa se prejeda i postao je pretil. Čak su i u klubu zabrinuti zbog toga", piše ovaj list.

Laporta se očito punom snagom daje za Barcelonu. Vidljivo je to na rezultatima jer je od njegovog povratka klub završio brojne vrhunske poslove, a počela je izgradnja i novog Camp Nou stadiona.

Klub je od njegovog povratka uzeo titulu prvaka Španije, te Super kup i Kup Kralja. Naravno, njegov prvi mandat od 2003. do 2010. godine nešto je što će se pamtiti.

U tom periodu Laporta je doživio vrhunske uspjehe. Klub je dominirao, bio je to jedan od najboljih timova koji su se ikada pojavili u svijetu fudbala i sve je izgledalo nestvarno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sada ovaj fudbalski radnik silno želi vratiti Barcelonu u sami vrh. Za sada mu ide jako dobro jer je katalonski klub uzeo titulu prvaka Španije. Naredni izazov je napad na Ligu prvaka.

Tim se polako gradi. Pojačanja stižu i ostaje nam da vidimo koliko će klub napraviti pod njegovim vodstvom u budućnosti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi