4

Komentari (4)

Mele
Lewa trazi 20, a neki dan pisali da hoce Haalanda, koji trazi 35 miliona. Ha ha, pa ko je ovdje lud ?? Mi sto ciamo gluposti ili vi sto sve prenosite. Zaduzili se 1.2 mmilijarde eura, kako ce sve to platiti.
Ecosport
Ako je ovo istina, onda osim Rijkaarda treba dovesti Puyola, Xavija, Iniestu, Eto'a, tu je Larson u klubu, Valdes još može braniti, a kao šlag na torti bi bio povratak Ronaldinha. Laporta će se izgubiti od dugova i ostalih vnago što su ga dočekali.
Shik
Sveje moguce.Za malo para dovede trenera a za malo puno vise napadaca.Prava zavrzlama. Jabi samo ostavio:Golmana,Mesia i Albu.Sve ostalo raspustio.
zvjezdan10
Majko mila veće gluposti ne pročita odavno. Mundo Deportivo nek idu hodži malo čitav kolektiv ,udarili na sihire.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti