Laporta i Koeman se sreli u Barceloni, a svi su vidjeli da tenzije između njih i dalje postoje

Učestvuju na golf turniru

Laporta i Koeman se sreli u Barceloni, a svi su vidjeli da tenzije između njih i dalje postoje

E. Čaušević

Nizozemski stručnjak Ronald Koeman još uvijek nije prežalio otkaz na klupi Barcelone.

Joan Laporta je krajem prošle godine odlučio da uruči otkaz Koemanu nakon serije loših rezultata u La Ligi i Ligi prvaka, a umjesto njega za novog trenera izabran je Xavi Hernandez.

Koemanu je otkaz teško pao i još uvijek ga nije prežalio jer često u javnosti priča o tome, te jasno govori kako se Laporta nije ponio baš najbolje prema njemu u toj situaciji.

Nizozemac smatra da je otkaz mogao da bude uručen i na ljepši način i da se klub ne bi trebao tako odnositi prema čovjeku koji je donio Barceloni prvi trofej u Ligi prvaka.

Da Laporta i Koeman nisu baš u najboljim odnosima vidjelo se i na golf turniru koji se održava u Barceloni, a jutros su na otvorenju bili upravo njih dvojica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kamere su snimile trenutak kada su se Laporta i Koeman pozdravili, ali bilo je svima jasno da između njih i dalje postoje tenzije, te su popričali vrlo kratko i nakon toga svako je krenuo svojim putem.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti