Manchester City saopštio cijenu za Cancela, bio je to hladan tuš za velikana koji ga je želio

Barcelona odustala od Portugalca

Manchester City saopštio cijenu za Cancela, bio je to hladan tuš za velikana koji ga je želio

Eldar Ganibegović

Joao Cancelo minulu polusezonu proveo je na posudbi u minhenskom Bayernu, a Manchester City želi da ga riješi. Međutim, cijena koju je postavio odbila je najzainteresovaniji klub.

Nakon posudbe u Bayern gdje je Joao Cancelo proveo proteklu polusezonu, vratio se u Manchester City, no u ovom klubu ne računaju na njega.

Pep Guardiola ga ne vidi ozbiljno u svojim planovima i slobodan je da nađe novi klub, Manchester City je sada malo promijenio planove. 

Iako je prvobitno tim s Etihada bio spreman da pusti Portugalca na posudbu, sada to nije slučaj i želi da ga proda.

Prema pisanju španskog "Sporta", bek je stavljen na transfer listu, a cijena koja je određena za njega iznosi 50 miliona eura.

Oglasi

Barcelona je bila zainteresovana da ga dovede na posudbu s pravom otkupa idućeg ljeta, ali od toga neće biti ništa.

Kada su u katalonskom klubu saznali za cijenu koja je postavljena, automatski su odustali od Cancela i on neće stići u redove ovog španskog velikana.

Katalonci imaju delikatnu finansijsku situaciju i moraju prodati igrače za oko 60 miliona eura da bi mogli da registruju u La Ligi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na suprotnoj strani je Arsenal, ekipa koja je bila zainteresovana za transfer Cancela i koja bi u bliskoj budućnosti mogla da da ponudu za njega, javlja navedeni medij. 

Ostaje da vidimo gdje će Joao Cancelo na kraju završiti, no jedno je jasno - za njega je priča u Manchester Cityju skoro pa sigurno završena. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...e velikana i g*vana,nemaju pisljivih 50 miliona za igraca...jad i cemer...prosao vakat kad su se zaduzivali koliko hoce i kupovali igrace za 100+ miliona...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi