On jednostavno ne želi da je tu - Scena s treninga pokazuje sav bezobrazluk umišljene zvijezde

Joao Felix veoma napet

On jednostavno ne želi da je tu - Scena s treninga pokazuje sav bezobrazluk umišljene zvijezde

Midhat Šljivak

Portugalac Joao Felix (23) očigledno više ne želi igrati za Atletico Madrid. Jasno to pokazuju scene s treninga gdje je danas poprilično zakuhao sa saigračem Thomasom Lemarom.

Joao Felix iznenadio je mnoge priznanjem da voli Barcelonu i da mu je velika želja igrati za katalonskog velikana. Njegov intervju šokirao je sve, a posebno Atletico iz Madrida čiji je član.

"Volio bih da igram za Barcu. Barcelona je oduvijek bila moj prvi izbor i volio bih da dođem u taj klub. To je moj san od djetinjstva. Ako se dogodi, biće ostvarenje mojih snova", priznao je u ekskluzivnom razgovoru Fabriziju Romanu.

Portugalac očigledno nije sretan u Atleticu. Pokazuju to scene i s treninga gdje se ponaša vrlo bezobrazno i bahato prema saigračima.

Danas mu je žrtva bio Thomas Lemar. Nezadovoljan i izrevoltiran je iz nekog razloga bacio peškir prema francuskom fudbaleru, koji mu je odmah uzvratio pokazavši mu da se s njim neće tako ponašati.

Oglasi

Srećom, nije bilo nikakvog fizičkog sukoba. Lemar je popričao s mlađim kolegom, ali očito je bilo da između njih nema previše poštovanja.

Danas se pojavila informacija da bi portugalski ofanzivac mogao na kraju završiti tamo gdje mu srce želi. Atletico i Barca navodno pregovaraju o posudbi do kraja sezone uz obavezan otkup ugovora.

Barca bi ubrzo mogla otvoriti prostor za njegov dolazak prodajom određenih fudbalera i vidjet ćemo hoće li on zaista zaigrati u dresu španskog prvaka.

Joao Felix je u Atletico Madrid stigao 2019. godine iz Benfice u transferu vrijednom 127 miliona eura. Nije međutim blistao previše u proteklim godinama, a proteklu polusezonu je proveo u londonskom Chelseaju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za tim iz Madrida je odigrao 131 utakmicu i ima učinak od 34 gola i 18 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti