Sjeli na stepenice i umirali od smijeha: Jedan fudbaler je sinoć završio svoje na Stamford Bridgeu!

Navijači razočarani ponašanjem

Sjeli na stepenice i umirali od smijeha: Jedan fudbaler je sinoć završio svoje na Stamford Bridgeu!

Admin Čaušević

Snimak sa stepenica iz tunela stadiona Stamford Bridge je praktično završio kratkotrajni boravak jednog fudbalera u Chelseajau. Navijači su razočarani i uopšte neće žaliti što će otići na kraju sezone.

Vidjeti nekog igrača da se ponaša ravnodušno i smije dok priča sa protivnikom nikad nije svejedno bilo kojem navijaču nakon eliminacije iz takmičenja kao što je Liga prvaka.

Chelsea iza sebe ima očajnu sezonu, Plavci su ostali bez trofeja, a upitno je da li će igrati uopšte evropska takmičenja naredne sezone što je ozbiljan udarac za slavnig klub iz Londona.

Ne računajući sezonu 2016/2017 Plavci su u posljednje dvije decenije konstantno igrali evropski fudbal, a sada će drugi put u sedam godina ostati bez UEFA-inih takmičenje.

Postalo je to jasno nakon novog poraza od Real Madrida u revanš susretu osmine finala Lige prvaka sa 0:2 kada je dvostruki strijelac bio Rodrygo.

Oglasi

Nakon utakmice u tunelu Stamford Bridgea Joao Felix je snimljen kako sjedi i ugodno razgovara sa Vinicusom Juniorom. Nakon nekoliko razmjenjenih riječi odjednom su obojica prasnuli u smijeh.

Portugalac je u Chelseaju na posudbi iz Atletico Madrida. Već je londonski klub koštao 11 miliona i nakon sinoćnje scene sigurno neće biti otkupljen.

U revanš susretu četvrtfinala ušao je sa klupe u drugom poluvremenu, a na terenu je izgledao očajno te je upropastio niz dobrih situacija.

[twitter]https://twitter.com/ActuFelix/status/1648434958397214720[/twitter]

To znači da je fudbaler kojeg je Atletico Madrid platio 100 miliona eura i dalje bez gola, ali i pobjede protiv Kraljeva jer je u dosadašnjih osam mečeva izgubio njih šest i dvije remizirao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Od dolaska u London Felix je skupio 15 utakmica za Plavce uz dva postignuta gola te nije donio utjecaj kakav se od njega očekivao.

Za 23-godišnjaka koji je ne tako davno slovio za najvećeg talenta na svijetu je sada dosta upitnika u glavi. Chelsea ga više ne želi, a upitno je da li će ga željeti i Atletico Madrid sve dok je Diego Simeone na klupi Jorgandžija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti