Joao Mario se neće vraćati u Milano?
EPA

Fudbaler Intera trenutno na posudbi

Joao Mario se neće vraćati u Milano?

Šanse da se Joao Mario na kraju sezone vrati u Inter su minimalne, tvrde italijanski mediji.

Portugalac se prošlog ljeta nije uklapao u planove Antonija Contea i bio je primoran da potraži novu sredinu, a nakon Giuseppe Meaze sljedeće odredište bio je Lokomotiv iz Moskve.

U Rusiji se ovaj defanzivac uklopio na najbolji način. Osim što je odigrao gotovo sve utakmice, uspio je da postigne jedan gol i ubilježi četiri asistencije, a izvjesno je da će Lokomotiv na kraju sezone i otkupiti njegov ugovor od Intera.

Ipak, ono što predstavlja problem u cijeloj priči je novac. Inter je ranije postavio cijenu od 18 miliona eura koju u ovom momentu u Lokomotivu nisu spremni da plate, pa su između klubova već počeli pregovori kako bi se na koncu postigao kompromis.

I sam Joao Mario nedavno je poručio kako ne bi imao ništa protiv da ostane u Moskvi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Lokomotiv je odlično organizovan u klub. Nakon ne baš najboljeg perioda u Interu ovo je ono što mi je bilo potrebno. Sretan sam u Moskvi", kazao je 27-godišnji fudbaler.

Kroz karijeru Joao Mario je ranije igrao još za Sporting i West Ham.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi