Joaquin kupio dva posto dionica Betisa

Uložio u matični klub

Joaquin kupio dva posto dionica Betisa

Nekadašnji španski reprezentativac Joaquin Sanchez namjerava ostati u Betisu i nakon što 'okači kopačke o klin'.

Joaquin se 2015. godine poslije više od decenije vratio u Betis, u kojem je ujedno i započeo karijeru, a koliko je privržen matičnom klubu svjedoči i informacija koja je objavljena u španskim medijima.

Svjestan da se njegovoj karijeri bliži kraj, ovaj 36-godišnji nogometaš je odlučio kupiti dva posto dionica Betisa za nešto više od milion eura, a krajnji cilj mu je da u dogledno vrijeme postane predsjednik španskog kluba.

"U ovom trenutku karijere moram se o sebi brinuti više nego ikad. Imam sreću da i dalje radim ono što volim raditi, iako nije lako, ali san mi je da ostanem povezan s Betisom i u budućnosti. Cilj mi je da jednog dana budem predsjednik", kazao je Joaquin.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Joaquin je za Betis dosad odigrao gotovo 300 prvenstvenih utakmica. Kroz karijeru je još nosio dresove Malage, Valencije i Fiorentine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi