Joaquin u 98. minuti 'ubio pauka' na golu Huesce

Majstor ostaje majstor

Joaquin u 98. minuti 'ubio pauka' na golu Huesce

S. Grebović

Betis je danas u okviu 37. kolu španske La lige na svom terenu teže od očekivanog slavio protiv otpisane Huesce sa 2:1.

Napadači Betisa su definitinvo zakazali na današnjem susretu, ali je zato izuzetno raspoložen bio legendarni Joaquin, koji je mrežu gostiju načeo u 22. minuti.

Sjajno je centrirao Junior, a Joaquin nebeskim skokom loptu zahvatio glavom i poslao je u mrežu gola gostiju. Huesca se nije predavala pa je početkom drugog dijela stigla do poravnanja.

Pulido je bio neoprezan u svom šesnaestercu i srušio je jednog igrača Huesce za šta je dobio crveni karton. Sudija je pokazao na bijelu tačku, a siguran realizator bio je Juanpi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kada su svi misli da će se susret završiti neriješenim rezultatom na scenu je stupio Joaquin koji topovskim udarcem pogađa u same rašlje Jovanovića za erupciju oduševljenja domaćih navijača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi