Joco Stokić dogovorio saradnju sa Slogom: Želimo pomoći na putu ka Premijer ligi
Najavljuju nova pojačanja. FOTO: FK Sloga Gornje Crnjelovo

Iskusni napadač ima novi klub

Joco Stokić dogovorio saradnju sa Slogom: Želimo pomoći na putu ka Premijer ligi · Zvanično

S. Mlaćo

Kako je SportSport.ba i najavio novo pojačanje FK Sloga Gornje Crnjelovo je iskusni napadač Joco Stokić (31).

Stokić je posljednji angažman imao u premijerlugašu Tuzli City, a ove zime je odlučio napustiti Tuzlu. Vrlo brzo stigao je poziv iz Sloge koja želi osvojiti titulu prvaka i izboriti plasman u Premijer ligu.

"Dolazim u jedan organizovan klub sa najvišim ambicijama. Već od ranije upoznat sam sa načinom funkcionisanja fudbalskog kluba Sloga i drago mi je da sam ovdje. Znam da se od mene puno očekuje i daću sve od sebe da svojim dobrim igrama opravdam ukazano povjerenje i pomognem timu da se plasiramo u Premijer ligu", kazao je Stokić na predstavljanju.

Iz Sloge su istakli zadovoljstvo zbog dogovora sa Stokićem, te najavljuju nova pojačanja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Očigledno da u Gornjem Crnjelovu se ne plaše Borca koji također najavljuje titulu prvaka, a prednost Banjalučana trenutno iznosi tri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti