Joco Stokić novi igrač Čelika

Veliko pojačanje za napad Zeničana

Joco Stokić novi igrač Čelika

Dino Kurbegović

Nogometni klub Čelik danas je potpisao ugovore s četvoricom igrača. 

Crno-crveni dres će na proljeće obući Duško Sakan, Bojan Regoje, Vernes Islamagić i Ratko Dujković. Rukovodstvo kluba odlučilo je napraviti respektabilnu ekipu, s kojom će ostati u Premijer ligi.

Večeras su Zeničani dogovorili još jednog igrača, koji će biti veliko pojačanje u napadu kluba s Bilinog polja. Kako saznaje SportSport.ba, Joco Stokić novi je igrač Čelika, a ugovor će u narednim danima potpisati, te se priključiti ekipi naredne sedmice na treninzima.

Stokić je iskusan i dokazan napadač, ima veliko iskustvo igranja u Premijer ligi, a prošle je sezone s Radnikom iz Bijeljine osvojio Kup BiH. Posljednjih pola sezone proveo je u Kuvajtu, gdje je nastupao za Al-Jahri. U svojoj karijeri je nastupao za Modriču, Zvijezdu, Bsk, Borac, Željezničar i Radnik, te mađarski Honved, Kecskemeti i Jeju United.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zanimljivo da je Stokić nekoliko puta u dresu Borca upravo protiv Čelika postigao eurogolove, kako u Banja Luci, tako i na Bilinom polju. Sutra će Zeničani odigrati i drugu kontrolnu utakmicu, a protivnik je Bosna-Sema iz Sarajeva, koja je uskočila umjesto Rudara iz Kaknja, čiji igrači su u štrajku zbog neizmirenih plata.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi