Joe Hart želi ukloniti najgoru tetovažu koju je fudbalski svijet vidio

Kasno je za kajanje?

Joe Hart želi ukloniti najgoru tetovažu koju je fudbalski svijet vidio

E. Čaušević

Engleski golman Joe Hart prošle godine šokirao je javnost kada je pokazao svoju novu tetovažu.

Bivši golman Manchester Cityja je prošlog ljeta na Instagramu pokazao svoju novu tetovažu koja je šokirala javnost. On je svoje desno rame i veći dio ruke tetovirao u crnu boju što je za mnoge bilo neshvatljivo.

Hart je objavio da ta tetovaža predstavlja "oklop", a umjetnik Hanmantra bio je kreator ove tetovaže. Iako je engleski golman na sve načine objašnjavao da je upravo to htio mnogima i dalje nije bilo jasno zašto je na takav način prekrio svoje tijelo.

Od sporne tetovaže prošlo je skoro godinu dana, a engleski mediji pišu da je Hart konačno shvatio da je pogriješio. The Sun piše da Hart želi da ukloni ovu tetovažu, te da već sada raznim tretmanima to pokušava da uradi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Hart je očito imao drugačiju ideju kako bi to trebalo izgledati, ali nije htio priznati da je pogriješio. Pokušao je sakriti da želi ukloniti tetovažu, ali ubrzo ta informacija je došla do medija.

 Goalkeeper Joe Hart is the latest footballer to get an eyesore of a tattoo

Top Komentari

Penderinos
Ovo sam mu vala mogao i ja uraditi
1 2
sport1
Trebao je i drugu stranu uraditi pa bi bio kao oklop:-)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti