John Terry: Još ništa nisam odlučio
Foto: EPA

Kapiten Chelseaja razmatra odlazak u penziju

John Terry: Još ništa nisam odlučio

Legendarni štoper i kapiten Chelseaja John Terry će na kraju sezone napustiti redove londonskog kluba. A nakon sinoćnje pobjede nad Watfordom u kojoj se i upisao u strijelce, Terry je otkrio da još ne zna gdje će, i da li će, nastaviti igračku karijeru.

"Još nisam isključio mogućnost da će u nedjelju biti moja zadnja utakmica u karijeri i da nakon nje odem u penziju...Nikada nisam želio biti igrač koji se bespotrebno zadržava u ekipi, spriječavajući da mlađi igrači izbore svoje mjesto", izjavio je Terry, te nastavio:

"Zavisi, ako naiđe prava ponuda razgovarat ću sa svojom porodicom i donijeti odluku...Bilo da to bude ovdje ili negdje u inostranstvu."

"Stvarno nisam još donijeo nikakvu odluku i trenutno razmatram svoje opcije", dodao je na kraju legendarni Terry.

Potražite više informacija na temu Premier league:

John Terry je u pobjedi protiv Watforda rezultatom 4:3 upisao svoj 716. nastup u dresu Chelseaja, dok je pogodak koji je sinoć postigao bio 67. gol u bokatoj karijeri kapiten Chelseaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti