Kad pomislite da ste sve vidjeli: Nije znao šta potpisuje i sad mora igrati
Foto - EPA

Lescott će igrati meč Kupa Kralja

Kad pomislite da ste sve vidjeli: Nije znao šta potpisuje i sad mora igrati

Midhat Šljivak

Ljubitelje fudbala danas je šokirala informacija da se nakon tri godine pauze na teren vraća engleski defanzivac Joleon Lescott.

Nekadašnji reprezentativac Gordog Albiona je prihvatio ponudu španske ekipe Racing Murcia i potpisao je ugovor sa njima za meč Kupa Kralja protiv Levantea.

Međutim, Lescott nije znao da će igrati zvanično takmičenje. Mislio je da potpisuje ugovor kako bi nastupio u egzibicionom meču.

Na kraju će 38-godišnji bivši fudbaler zaigrati u Kupu Kralja. Na šta će to ličiti vidjet ćemo u decembru kada se Murcia suoči sa Levanteom.

Lescott je u bogatoj karijeri igrao za Wolverhampton, Everton, Manchester City, WBA, Aston Villu, AEK i Sunderland, gdje se oprostio 2017. godine.

Top Komentari

makelele
Nikad mi nije jasna bila kosa od ovog lika. Najveca enigma u historiji premier lige.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi