42

Komentari (42)

user1603303812
Upravu čovjek opasni bio za našu zadnju liniju sa onim vracanjem lopti nego Finci
Pajver
Jupp ne kontam što se kačite
Pajver
Bauštelacdijasporac čistaču svjetskih govana negdje daleko od behaje **** ti krmaču
Pajver
Bauštelacdijasporac čistaču svjetskih govana negdje daleko od behaje i naravno **** ti krmak mamu žvaljavu
malezija
Pajvere, ne napadaj ljude,znamo sta te muči,poraz vatrenih.
Jupp
Ne znam šta se očekuje od Pjanića toliko, konstantno je imao dva igrača na sebi koji mu nisu dozvoljavali da napravi bilo šta bolje i fokus je također bio na Džeki što ne iznenađuje uopće. Trebao je biti target player Krunić, da ova dvojica odvlače njihove igrače i Kruniću otvaraju prostor za napad koji očigledno igra u dobroj formi, ide prema naprijed bez ikakvog straha. Mogao bi imati dobru budućnost u reprezentaciji i baš takav igrač nam je trebao!
RodjeniRA81
Pjanke je bio odlican u dodavanju lopti odkrivenim igracima pored sebe! Najbolji igrac utakmice realno je bio Krunic!
Alen23
Nećemo imat veznog igrača poput misketa mali Krunic je odlično odigrao
Sake21
Mire 0 bodova.Dzeko tak.tako,daj nam Demirovica,Duljevica,Prevljaka,sto ne zove Vrancica daj vise pusti njih dvojicu,fala im i cao .
E.Car
Eh zato je tvoj domet od Lahtija do Esbjerga a Pjanić od Metza preko Lyon, Rome, Juventusa do Barcelone. Izbacio veliki Real sa 19 godina iz LP. Hu iz ju
Gradacac
Najlosi igrac na terenu,i trebalo ga je zamijenit u prvom poluvremenu..Igra kaze prvu loptu..jeste, al jedina lopta koju je poslao prema naprijed je kada je izveo penal..ii..i njega je masio i vidilo se da ce fulat.. Treba njega ohladit malo na klupi..usporava igru i kada vodimo i kada gubimo..
samoLagano
Iskreno krunic i cimi su ih odpuhali u sredini nas vezni red je dosta bolje stajao po mom misljenju
bhodzic
Iskreno, ispodprosječna partija Mireta od kojeg se uvijek očekuje više.
Arnel925
Kauko ne seri majke ti
Pajver
Behaja bi isto ili bolje odigrala sinoć da joj nije smetao muralem samo bzv troši loptu
Darkwood
Gargamel, dosadan si...
@Pajver, Pajveru ..boti Muralem sestru, pa se rodio Miralem.
Pajver
Malešan je on da bi nekoga **** eventualno bi mogo polizat
BogatiDijasporac
J. ti Miralem mamu žvaljavu. I kompletna BIH, smradu.
Jupp
Diarrhea je za tebe gospodska bolest. Previše si dosadan, isfurao ti je fazon davno. Daj nam nešto originalnije, nije ti valjda domet samo zamjena slova?
Nek_komsiji_crkne_krava
Kad citam komentare pojedinih, uvijek pomislim, manje zemlje a vise strucnjaka da ne povjerujes.
Ajax11
Najgori igrac na tekmi i kada je uzeo da puca penal, pomislio sam, da to nece biti dobro...neke zakone ipak u nogometu moraš poštovati- fulio je penal ali ga je sreca ispratila! Ja mislim da je ispod 10km pretrcao za 90 min,ali ce naši novinari napisati 12km
Pa Pjanic nije ono kao sto ga BH mediji podizu, njegovu vrijednost najbolje je ocijenio Koeman, mi trebamo traziti alternativu za Pjanica. Pjanic je najveca zabluda u BH nogometu. Pjaniceva igra uglavnom sastoji se u tome primi loptu i daj loptu iz prve, pa takvu Pjanicevu igru mogu igrati i amateri u bilo kojoj ligi.
santakuruz
Hajde samo reci gdje ti to igras pa makar i da dodajes iz prve? Ubijedjen sam da tvoja raja ima termin koji kriju od tebe jer te ne zele zvati uopste.
user1597153724
Tacno je da je mogo bolje igrat sinoc, al pjanke je super veznjak
kiki
kako moze primit loptu i odigrati iz prve???
BaboBih
Eh to sto ti zoves na prvu, i sto mislis da svaki amater moze, je to sto njega razlikuje od drugih igraca i to sto mu dize nivo. Da moze da vidi igru brze od drugih. Danas svi udaraju presing i nemas puno vremena da razmisljas sta ces sa loptom. Tako da te "jednostavne" lopte koje on igra na prvu cine da taj presing protivnika ne uspjeva. Ocigledno da nisi igrao fudbal pa pricas ko neko ko igra playstation pa samo pritisne x i kaze eto dodao sam loptu i mislis tako je i uzivo. vecina igraca to da radi kao sto Pjanic igra na prvu i brzo, pola bi lopti dodali pogresno i gubili itd.. Pjanic je odigrao sasvim solidnu partiju, a jos nije u formi
@santakuz, nije bitno gdje ja igram ili da li igram, bitno je da ja znam mnogo o fudbalu.
Kenotala
@Nogometas Ti za sebe kazes da znas mnogo o fudbalu. Kakvi BH mediji, pa jel ga Avaz prodao iz Lyona u Romu a onda u Juve? Ili ga je Barcelona dovela zbog clanka na ss.ba. Samo pogledaj kakvi treneri su ga trenirali i kakvu ulogu je imao u ekipama kod tih trenera. Sta kazes, primi i daje loptu iz prve?
malezija
Da znas nebi valjao gluposti, pročitaj još jednom komentar od babo bih, možda nešto i naucis, kad se već ma ti se nogometašem.
user1599499530
Istina je da pjanic igra na prvu i uglavnom prvom do sebe al vidi se taj njegov pas da je nekako drugaci sigurni neznam kako bi rekao
BogatiDijasporac
@kiki Hahaha, oplakah. Dobra.
BogatiDijasporac
@Nogometas Bojim se da ne znaš mnogo o fudbalu.
Pjanic primi pa da odmah loptu, primi pa da odmah loptu, ama nema da napravi nekoliko koraka naprijed sa loptom ili da nekad pokusa na dribling, od kako je u Barceloni nije jos nijednu loptu poslao za gol sansu, to jest da asisitira za gol, ne znam ali bolji je bio u Juventusu i Romi, kako je dosao u Barceloni totalno se je izgubio. Tekst sam morao skratiti, jer sportsportba opominje me da navodno koristim linkove, pa mi neda da objavim sve ono sto hocu da kazem, a koliko znam ne koristim nikakve linkove.
Jupp
@Nogometas Jesi li uopće gledao u takmicu? vjerovatno nisi! Na Pjaniću su konstanto bila dva igrača, jedan mu se doslovno lijepi za leđa, drugi ili mu zatvara prostor ili ga i on napada i to je trajalo čitavu utakmicu.. Šta je trebao uraditi po tvom mišljenju, driblati dva igrača i uzgubiti loptu da njima otvori prostor za napad? Ne budi ofiran toliko, ne razumiješ baš kako funkcionira nogomet!
ZIVIOrodjo
Ti si momak nakiso
Plavipuž
Jarane ti si glup za trojicu. Treba ti trofej dati za idiota godine. 17 trofeja i 73 medalje za debila desetljeca. Ta nije lik s neba pao u ROMU, JUVENTUS, BARCELONU. Idi uzmi pistolj i onjesi se,
@Plavipuž, glup si za hiljadu njih, u svakom jeziku postoji proslo, sadasnje i buduce vrijeme, pisao sam o trenutnoj formi Pjanica, a to je sada u jednom od tekstova pomenuo sam da je Pjanic bio dobar u Romi i Juventusu, a da se je izgubio u Barceloni i onda kada je igrao u Barceloni nije pruzio bas najbolje partije, mozda ima zato razloga o razlozima moze senagadjati. U fudbalu se ne zivi od minuli rezultata ili igara u fudbalu moras biti uvijek u formi, ako fudbaler misli igrati, eto toliko za samohvalisavog pametnjakovica zvani Plavipuz, napadni verbalno nekoga da bi ti ispao pametan, marš u 3 lijepe pm. Pitam se da li tvoju metodu verbalnog napada koristis cesto da bi sebe podigao, hajde bolan ohladi, ponasa se kao da si izmislio toplu vodu.
santakuruz
@Nogometas pa ne bi se bas reklo da znas puno o fudbalu. Pjanić je klasa koji u reprezentaciji igra sa veznjacima koji su 3 nivoa ispod njega. On nema nekog ko ce ispratiti njegove zamisli na terenu i ko mu je u stanju osigurati prostor i dati tacnu loptu na vrijeme. Plus sto nam krila znaju iskoristiti prostor u svako trecoj utakmici.
Mowzilla
Djeca nam se smiju Reufe...
gojazni_shljivoc
pa istina je, pjanic je bio medju najgorim na terenu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.