Pjaniću se neće svidjeti ono što je veznjak Finske rekao za njega: "Nisam imao takav osjećaj"

NIje ga previše impresionirao

Pjaniću se neće svidjeti ono što je veznjak Finske rekao za njega: "Nisam imao takav osjećaj"

E. Čaušević

Bh. reprezentacija sinoć je u Helsinkiju remizirala protiv Finske (2:2) u okviru prvog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Finci su vodili sa 2:1 nakon preokreta, ali je naš tim uspio da dođe do izjednačenja u 85. minuti kada je mrežu domaćeg tima zatresao Miroslav Stevanović.

Nakon utakmice za finske medije govorio je vezni igrač ove reprezentacije Joni Kauko koji je igrao do 82. minute. Jedno od pitanja bilo je kako je Kauku bilo čuvati Miralema Pjanića, a njegov odgovor se neće svidjeti našem veznjaku.

"Uvijek je lijepo i izazovno kada igrate protiv velikih imena. Ipak, nisam imao takav osjećaj na terenu. Ne vidim da je njihov vezni red nešto bolji od našeg ili da imaju nekog pojedinca koji pravi razliku. Barem ja to nisam vidio na takav način", rekao je Kauko.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Veznjak Finske je poručio da je razočaran što njegov tim nije pobijedio utakmicu jer su imali sve u svojim rukama.

"Naravno da smo razočarani jer smo vodili do samog kraja i već sam bio siguran da ćemo pobijediti. Odgovorili smo dobro kada su oni poveli i došli do preokreta, ali nismo bili fokusirani do samog kraja što nam se osvetilo i to više ne smijemo dopustiti", dodao je Kauko.

Top Komentari

Pa Pjanic nije ono kao sto ga BH mediji podizu, njegovu vrijednost najbolje je ocijenio Koeman, mi trebamo traziti alternativu za Pjanica. Pjanic je najveca zabluda u BH nogometu. Pjaniceva igra uglavnom sastoji se u tome primi loptu i daj loptu iz prve, pa takvu Pjanicevu igru mogu igrati i amateri u bilo kojoj ligi.
29 37
Ajax11
Najgori igrac na tekmi i kada je uzeo da puca penal, pomislio sam, da to nece biti dobro...neke zakone ipak u nogometu moraš poštovati- fulio je penal ali ga je sreca ispratila! Ja mislim da je ispod 10km pretrcao za 90 min,ali ce naši novinari napisati 12km
13 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi