Bayernova "tiha patnja" i ponuda za transfer od atraktivne navijačice: "Malo sam pohlepna, ali..."

Trud je bio uzalud

Bayernova "tiha patnja" i ponuda za transfer od atraktivne navijačice: "Malo sam pohlepna, ali..."

A. Čaušević

Marco Reus slovi za najlojalnijeg igrača današnjice pošto je bez obzira na brojne ponude uvijek ostajao u Borussiji, ali čini se da je nakon 11 godina došao kraj velikoj ljubavi.

Bayern se možda nikada ne bi suočio sa skandalom oko Sadia Manea da je Marco Reus prihvatio ponudu njihove "najzgodnije navijačice" Bayerna te u tom slučaju ne bi bilo potrebe za dovođenjem Senegalca.

Mane se vratio u ekipu Thomasa Tuchela za revanš utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja večeras, nakon što je bio suspendovan jer je dario Leroya Sanea u prvom duelu ova dva kluba igranom na stadionu Etihad.

Međutim, njegova dugoročna budućnost u klubu izgleda tamno pošto su njemački mediji sigurni da će Senegalac već na ljeto, i to nakon jedne sezone, napustiti Bayern.

Bila je 2014. godina kada je Reus bio jedna od Bayernovih transfer meta nakon što su već potpisali Marija Gotzeja i Roberta Lewandowskog.

Oglasi

Reus nije slijedio njihov primjer, unatoč vrlo primamljivoj ponudi njemačke glamurozne manekenke i navijačice Bayerna Ine-Marije Schnitzer, profesionalno poznatije kao Jordan Carver.

Ponudila mu je da mu bude vozačica nakon što je njemački reprezentativac u to vrijeme osuđen zbog vožnje bez dozvole i dobio je zabranu sjedanja za volanom.

"Marco, moj voljeni. Ne samo da sam voljna biti tvoj vozač 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, već ti mogu pomoći da vratiš svoju vozačku dozvolu", prenosi Bondgaplus da je rekla.

"Samo pristani na sljedeće uslove: ili me voli ili moraš preći iz Borussije u Bayern. Malo sam pohlepna, ali obje opcije su super!"

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cl7MglVNHmq/?hl=en[/instagram]

Reus nije učinio ni jedno ni drugo te je do danas ostao igrač Borussije i ostao vjeran klubu. Ipak, na kraju sezone mu ističe ugovor i za sada nema naznaka oko nastavka saradnje.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sa druge strane za atraktinu Nijemicu se dosta toga promijenilo u proteklim godinama, otkako su je prozvali Bayernovom "najseksi navijačicom".

Karijeru modela napustila je 2017. nakon što je rodila svoje prvo dijete i sada je zaručena za poduzetnika Umuta Kekillija, a 1.7 miliona pratitelja na Instagramu prati novi život 37-godišnjakinje.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PapaK
Pojeo bih ti goFno k'o punjenu papriku, bRez razmisljanja.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi