6

Komentari (6)

axel42
Jok kad se ovi iz Barcelone stanu ****iti! Pa po nekom sportskom duhu nećeš tako nešto izjaviti, omaložavati druge ekipe. Čuj nije vam ovo Dortmund ili PSG! U pravu si, vi ste za njih odavno propali, da vam je država kako treba, davno bi trebali biti pod stečajem ili izbačeni u niže lige.
HariS3nemy
Pa da se iko trebao ugasiti to je Dortmund. A psg da nema svoje kamile vjerujem da ne bi se ni spominjali.
Twista
Pozdrav Alba iz Minhena u dvije godine za 3 utakmice 15 golova! Real jeste najveci ali izmedju Reala i Barcelone imaju barem 3 kluba!
Śmeker007
To si definitivno u pravu, Bayern-Milan-ManUtd to je barem moje misljenje..
user1618268465
Milan i United? bahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah. Si mozda dozivio mozdani dok si pisao komentar ?????
Twista
@user1618268465 United je napisao, jer ne zna, ali Milan, Bayern i Liverpool imaju vise evropskih titula. Ako opet gledas neku tradiciju, Barcelona prije Ronaldhina je bila prosjecna evropska ekipa, kakva je i zadnjih 3 godine. Tako da sam dobro rekao, 3 ekipe izmedju te dvije ekipe postoji! Ali svako svog konja hvali! U zadnjih 3 godine su imali od svih ovih velikana, utakmice gdje su primili minimalno 4/5 golova!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.