Alba upozorava Mbappea i Haalanda: Nisu vam Real i Barcelona kao PSG i Dortmund

Iskusni fudbaler Barcelone

Alba upozorava Mbappea i Haalanda: Nisu vam Real i Barcelona kao PSG i Dortmund

E. Ganibegović

Očekuje nas vruće ljeto, barem kada su u pitanju fudbalski transferi.

Očekuju se transferi dva najbolja mlada igrača današnjice, Kyliana Mbappea i Erlinga Haalanda.

Francuzu ističe ugovor s PSG-om i besplatno bi trebao da ode u novi klub, dok je kod Norvežanina nešto komplikovanija situacija - ima klauzulu u ugovoru s Borussijom Dortmund od 75 miliona eura, a potencijalni kupac morat će "počastiti" i njegove oca i menadžera sa po 25 miliona eura.

Oba igrača povezuju se s Real Madridom i Barcelonom, a upravo je fudbaler Blaugrane Jordi Alba odlučio da im pošalje signal upozorenja.

"Mbappe i Haaland? Ne mogu reći ko je od njih dvojice bolji, ali znam da nije isto igrati za Dortmund ili PSG kao što je igrati za Barcelonu ili Real Madrid", rekao je Španac i dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Camp Nou i Santiago Bernabeu su priča za sebe. Atmosfera je drugačija i radi se o dva najveća kluba."

Jordija Albu i Španiju večeras očekuje prijateljska utakmica protiv Albanije u Cornelli, a što se tiče Mbappea i Haalanda, zajedno s Albom sačekat ćemo da vidimo šta nosi ljeto.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Twista
Pozdrav Alba iz Minhena u dvije godine za 3 utakmice 15 golova! Real jeste najveci ali izmedju Reala i Barcelone imaju barem 3 kluba!
6 7
axel42
Jok kad se ovi iz Barcelone stanu ****iti! Pa po nekom sportskom duhu nećeš tako nešto izjaviti, omaložavati druge ekipe. Čuj nije vam ovo Dortmund ili PSG! U pravu si, vi ste za njih odavno propali, da vam je država kako treba, davno bi trebali biti pod stečajem ili izbačeni u niže lige.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi