Jorgandžije žele Salaha, ali i Chelsea želi 25 miliona eura

Atleticu interesantan Egipćanin

Jorgandžije žele Salaha, ali i Chelsea želi 25 miliona eura

Fudbaler Chelseaja Mohamed Salah koji je prošlu sezonu proveo igrajući na posudbi u Fiorentini interesantan je Atletico Madridu.

Nakon što nije uspio da se snađe na Stamford Bridgeu evidentno je kako će i narednu sezonu početi u nekom drugom klubu. Pitanje je samo da li će to biti nova posudba ili prodaja. 

Jorgandžije i njihov trener Diego Simeone itekako su zainteresovani za angažovanje ovog Egipćanina, a prema određenim informacijama Plavci su ga voljni pustiti u špansku prijestolnicu, ali za obeštećenje od 25 miliona eura.

Viole su Salahovu posudbu koja ističe 1. jula platile milion eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.