Jorganždije pronašle zamjenu za Godina

Izbor pao na Grka

Jorganždije pronašle zamjenu za Godina

U Atletico Madridu već se spremaju na život bez Diega Godina.

Nije tajna da će ovaj urugvajski defanzivac na kraju sezone napustiti stadion Wanda Metropolitano, te svoju karijeru nastaviti u Interu, a u Atleticu su, čini se, konačno pronašli zamjenu.

Trener Diego Simeone je svjestan da će Godinov odlazak ostaviti rupu u odbrani njegove momčadi, pa je stoga prethodnih mjeseci intenzivno tragao za potencijalnim rješenjima. Inostrani mediji pišu kako je izbor na kraju našao u Italiji, tačnije u Rominom Kostasu Manolasu.

Madriđani su navodno spremili ponudu za grčkog fudbalera, a borbu za njegov potpis vodit će još sa Juventusom i Manchester Unitedom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Manolas već preko četiri godine nosi dres Rome i neizostavna je karika u ovom timu. Prethodno je igrao za Olympiakos.

Top Komentari

konjnakvadrat
Manolas je ko krava koja da 20 l mlijeka pa se gicne I sve prospe
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti