Komična scena iz Lige prvaka: Igrač čuvenom treneru krenuo objašnjavati taktiku
Foto - Screenshot

Jorge Jesus izgubio živce

Komična scena iz Lige prvaka: Igrač čuvenom treneru krenuo objašnjavati taktiku

Midhat Šljivak

Ekipa Benfice uspjela je da se plasira u grupnu fazu Lige prvaka.

Portugalski velikan je u dvomeču bio bolji od nizozemskog PSV-a. Prvi meč u Lisabonu završen je pobjedom Benfice od 2:1, dok je u revanšu rezultat glasio 0:0.

Benfica je u ovom meču sat vremena igrala sa igračem manje. U 32. minuti isključen je Lucas Verissimo, ali je na kraju gost došao do rezultata i prolaska dalje.

Naravno, tim Jorgea Jesusa se branio i učinio je sve da sačuva prednost i u tom je i uspio, pa će Benfica igrati u Ligi prvaka.

Koliko nervoze je bilo pokazuje situacija pored terena u kojoj su glavnu ulogu imali trener Jorge Jesus i fudbaler Benfice Goncalo Ramos.

Jesus je objašnjavao svom igraču šta treba činiti na terenu. Ramos je potom pokazao prstom na tablu i nešto je objašnjavao čuvenom stručnjaku, a Jesusu se to nije dopalo.

Ovaj je potom poludio. Njegova reakcija je bila zaista žestoka i kao da nije mogao da vjeruje šta je čuo od svog igrača.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pogledajte ovu reakciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi