Ušla u svlačionicu Arsenala, ugledala dres svog sina, a onda su suze same krenule

Emotivna mama italijanskog veznjaka

Ušla u svlačionicu Arsenala, ugledala dres svog sina, a onda su suze same krenule

E. Škorić

Mama Arsenalovog veznjaka ostala je u suzama nakon što je ugledala dres svog sina u svlačionici londonskog kluba.

Italijanski reprezentativac Jorginho zamijenio je Stamford Bridge za Emirates protekle zime kako bi Topnicima pomogao da osvoje titulu.

Jorginhu je dobro došao prelazak u Arsenal, a čini se da je i njegovoj mami jako drago što je njen sin postao dio ovog velikog kluba.

Snimka objavljena na Instagramu prikazuje Jorginhovu mamu Fernandu kako ulazi u Arsenalovu svlačionicu i uočava sinov dres s brojem 20 na drugoj strani prostorije. Mama Fernanda je bila jako emotivna dok ju je snimala kamera, a nedugo nakon toga je i zaplakala.

Ovaj 31-godišnjak nastupio je pet puta za Arsenal otkako je došao iz Chelseaja, odigravši ogromnu ulogu u pobjedi Gunnersa nad Aston Villom od 4:2 prošlog mjeseca kada se njegov snažan udarac odbio od prečke i od golmana Lautara Martineza se lopta otkotrljala u mrežu.

Arsenal trenutno ima pet bodova više od drugoplasiranog Manchester Cityja sa samo 12 utakmica do kraja sezone, a Artetina momčad još uvijek je u osmini finala Evropske lige.

Arsenal je svoju prvu utakmicu osmine finala odigrao sinoć u Lisabonu protiv Sportinga remiziravši 2:2, pa će svakako u revanšu pred svojim navijačima imati ulogu favorita.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jorginho je bio starter u spomenutoj utakmici, a iz igre je izašao u 71. minuti, kada ga je zamijenio Thomas Partey.

Arsenal svoju narednu utakmicu igra u nedjelju, kada će gostovati ekipi Fulhama u Premiershipu i traži novu pobjedu kako bi se dodatno primakao naslovu koji se čeka dugo vremena.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi