Jorginho: Skandiranja? Nevjerovatno, prošle sezone ne bi bilo moguće

Veznjak konačno pokazuje koliko vrijedi

Jorginho: Skandiranja? Nevjerovatno, prošle sezone ne bi bilo moguće

Jorginha je u Chelsea na ljeto 2018. godine doveo Maurizio Sarri, međutim njegova prva sezona na Stamford Bridgeu nije bila briljantna.

Počelo se špekulisati i da će ekspresno napustiti londonske Plavce, ali se to nije desilo. Jorginho je ostao, u međuvremenu je na klupu došao Lampard, i ove sezone mu ide puno bolje.

Hvale ga navijači, saigrači, pa i sam Lampard - posebno nakon pobjede nad Brightonom (2:0) u kojoj je sa bijele tačke postigao gol za vodstvo Chelseaja i odigrao odličan meč u globalu.

Trener ga je nazvao pravim liderom, a sa tribina se čak skandiralo njegovo ime, što je sada i sam prokomentarisao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bilo je nevjerovatno. Pogotovo jer prošle sezone to ne bi bilo moguće...Jako sam sretan što su se promijenila mišljenja o meni. Naporno sam radio, nisam pričao, nego sam radio i radio. Rezultati tog rada sada dolaze i pokazujem svima da nije tačno da mogu igrati samo pod Sarrijem", istakao je Jorginho.

"Prošle godine sam bio pomalo tužan zbog zvižduka, ali znao sam da se moram nastaviti truditi i dokazati navijačima da su pogriješili... Sarriju sam zahvalan za sve što je učinio za mene, naučio me mnogim stvarima, ali ja sam ovdje zbog svog kvaliteta", poručio je 27-godišnji veznjak.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi