Još je ostalo devet igrača kojih se Zinedine Zidane želi "riješiti" ovog ljeta
Zidane još uvijek želi dovesti Paula Pogbu ovog ljeta

U Realu žele svesti broj igrača na broj 25 ili manje

Još je ostalo devet igrača kojih se Zinedine Zidane želi "riješiti" ovog ljeta

S. Pašalić

Real Madrid je imao lošu sezonu iza sebe u kojoj nije uspio osvojiti niti jedan trofej.

Kraljevski klub je stoga krenuo u potpuni remont ekipe pa su stigla neka velika pojačanja, ali je bilo i odlazaka. Sedam igrača je već napustilo klub ili trajno ili je otišlo na posudbu ovog ljeta, što znači da je još ostao 31 igrač u ovom klubu.

Međutim, planovi su da se taj broj smanji na 25 igrača ili čak i manje pa su u Madridu spremni slušati ponude za svoje igrače.

Kako piše Marca, želja je da Keylor Navasa ili Andriy Lunin napuste klub ovog ljeta, a Betis je zainterresovan da posudi ukrajinskog golmana do kraja sezone.

Vode se pregovori oko odlazka Jamesa Rodrigueza u Napoli i on će vjerovatno napustiti klub ovog ljeta, a Gareth Bale i Borja Mayoral također nisu u planovima Zinedina Zidanea za narednu sezonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, budućnost Jesusa Valleja, Brahima Diaza, Danija Ceballosa, Isca, Lucasa Vazqueza i Mariana Diaza je također neizvjesna i ukoliko stigne prava ponuda za nekog od njih, Real će je rado prihvatiti.

Real još uvijek želi dovesti Paula Pogbu do kraja ovog prelaznog roka tako da sa ovim prodajama svojih igrača želi dobiti još više sredstava koje će usmjeriti upravo u transfer Francuza.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi