Još jedan bivši predsjednik Real Madrida završio u bolnici, ima simptome koronavirusa

Martin hospitaliziran

Još jedan bivši predsjednik Real Madrida završio u bolnici, ima simptome koronavirusa

Edmir Škorić

Bivši predsjednik Real Madrida Fernando Martin završio je u bolnicu u Madridu zbog navodnih simptoma virusa Covid 19.

72-godišnji biznismen odveden je u bolnicu Puerta de Hierro u španskoj prijestolnici, prema izvještajima lista El Mundo.

Martin je imenovan privremenim predsjednikom Real Madrida u februaru 2006., nakon šokantne ostavke Florentina Pereza, ali je 26. aprila podnio ostavku nakon što se protivio odluci kluba o raspisivanju predsjedničkih izbora na kraju sezone.

Ramon Calderon je nakon toga izabran za predsjednika kluba, a Martin se vratio u upravni odbor nakon što je 2009. ponovo za predsjednika imenovan današnji lider Rela Perez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Samo dva dana ranije zbog koronavirusa preminuo je bivši predsjednik Reala Lorenzo Sanz, koji je bio bolestan, a virus mu je samo pogoršao stanje, da bi preminuo samo dva dana po dolasku u bolnicu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi