Još jedan klub se uključio u borbu za Višću

Bh. reprezentativac tražena roba

Još jedan klub se uključio u borbu za Višću

Odlične partije Edina Višće ne prolaze nezapaženo od strane brojnih evropskih klubova. 

Standardni bh. reprezentativac već neko vrijeme nastupa za Basaksehir i jedan je od najboljih ofanzivaca u Turskoj, a šanse da i naredne sezone nosi dres istanbulske momčadi su minimalne. Barem tako tvrde tamošnji mediji. 

Za dovođenje Višće su dosad interes pokazali Werder, Bešiktaš, Trabzonspor i Sevilla, a posljednje informacije govore da se u borbu uključio i PAOK. Klub iz Soluna je navodno na ljeto spreman izdvojiti nekoliko miliona eura kako bi angažovao Višću i ujedno bio konkurentan u borbi za titulu.

Potražite više informacija na temu Super League:

Višća je ove sezone odigrao 30 utakmica u Super ligi i pritom postigao 14 pogodaka uz pet asistencija, što su svakako sjajne brojke za fudbalera koji nije klasični napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi