Šehić na 'slatkim mukama', nova ponuda na stolu

Trenutno je bez kluba

Šehić na 'slatkim mukama', nova ponuda na stolu

I dalje je veliko pitanje gdje će karijeru nastaviti golman bosanskohercegovačke reprezentacije Ibrahim Šehić.

Nekadašnji kapiten Željezničara je trenutno bez kluba, budući da nije produžio ugovor sa azerbejdžanskim prvakom Qarabagom, međutim ponuda za njegove usluge ne nedostaje.

Proteklih dana Šehić se najviše dovodio u vezu s Erzurumsporom. Dvije strane su bile blizu dogovora, ali finansijski zahtjevi bh. golmana su 'ohladili' čelnike novog prvoligaša, pa je transfer propao.

Ipak, nije isključeno da Šehić unatoč tome karijeru nastavi u Turskoj. Za njega je sada zainteresovan Rizespor, koji također razmatra i dovođenje Zorana Tošića, nekadašnjeg fudbalera CSKA i Manchester Uniteda koji trenutno brani boje Partizana.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Šta će od cijele priče biti, ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi