Najveći transfer čarobnjak objasnio situaciju Edin Džeko - Juventus
Foto - Instagram

Di Marzio tvrdi da nema odustajanja

Najveći transfer čarobnjak objasnio situaciju Edin Džeko - Juventus

Midhat Šljivak

Torinski Juventus nije odustao od dovođenja Edina Džeka.

Iako je šampion Italije veoma blizu dogovora sa urugvajskim napadačem Luisom Suarezom, koji bi jako brzo trebao postati novi član Stare dame, transfer mag Gianluca Di Marzio tvrdi da bi i Edin Džeko mogao stići u Torino nakon Suareza.

Pojedini mediji na Apeninima jučer su objavili kako je Juve odustao od dovođenja kapitena reprezentacije BiH i da se potpuno okrenuo Suarezu, no Di Marzio tvrdi drugačije.

Po njegovim riječima, Juventus nije odustao od Edina, pokušat će se završiti i njegov transfer, pa bi Bianconeri u narednoj sezoni mogli imati zaista nevjerovatan napad sa Džekom, Suarezom, Ronaldom i Dybalom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, u igru za bh. napadača ponovo se uključio i Inter i bit će veoma uzbudljivo pratiti razvoj događaja oko transfera dijamanta u narednim danima.

Edin je trenutno na okupljanju reprezentacije Bosne i Hercegovine i brigu o svemu vode njegovi menadžeri.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drvo99
Tako je samo pratite pouzdane izvore,i ne objavljujte vijesti od nepouzdanih boga vam.
2 0
E.Car
Džeko ne možeš pustiti da brigu o svemu vode drugi ljudi, mislim žene su ko buranija ako ih ne savijas ili nemaš dugu pritku odose kod kod komšije.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi