Još jedan prekid u Njemačkoj i ponovo je Hopp u centru pažnje

Šta se dešava?

Još jedan prekid u Njemačkoj i ponovo je Hopp u centru pažnje

Edmir Škorić

Vlasnik Hoffenheima opet je bio meta navijača u Njemačkoj, ovaj put u Berlinu.

Današnji meč Uniona i Wolfsburga u Berlinu prekinut je u finišu prvog dijela zbog toga što se na tribini na kojoj su najvatreniji navijači domaćeg tima pojavio "zabranjeni" transparent.

"Kolektivne kazne ukinute su 2017. godine i sada uživate u korist Hoppa. Dva koraka nazad! Odje*i DFB", pisao je na transparentu.

Bilo ih je nekoliko sa sličnim porukama, čule su se i uvredljive pjesme, pa je bilo i za očekivati da će sudija privremeno da prekine meč.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjećamo da je juče prekinut meč Hoffenheima i Bayerna zbog sličnih situacija.

Top Komentari

Samo_Realan
Hoffenheim ih kara sve najmanje mjesto u svijetu koje ima prvoligasa jos 7 na tabeli hehehe Hoffenheim jedan od najstarijih klubova u Bundesligi 1889, Sinsheim seloo zato volim sto dere velike gradove koje imaju više političara, neg Sinsheim stanovnika
7 1
Honduras
ljudi se bore za svoju drzavu a ne kao naši
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi