Još jedan veliki transfer na pragu realizacije: Kai Havertz je rekao 'da'!

Chelsea dobija veliko pojačanje

Još jedan veliki transfer na pragu realizacije: Kai Havertz je rekao 'da'!

Edmir Škorić

Sjajni njemački reprezentativac Kai Havertz je pristao na prelazak u Englesku.

Havertz je osobno imao još jednu sjajnu sezonu u dresu Bayer Leverkusena, pa se našao na meti mnogih velikih klubova, a u prvom planu su bili Chelsea i Bayern.

Minhenski velikan nije bio dovoljno zainteresovan za ofanzivnog veznjaka, ali zato Chelsea jeste i po svemu sudeći, mladi nogometaš postat će nakon Tima Wernera drugo veliko pojačanje Plavaca ovog ljeta.

Naime, novinar The Athletica David Ornstein objavio je kako je Havertz postigao dogovor s Chelseajem oko ličnih uslova, pa ostaje samo da londonski klub dogovori visinu odštete s Apotekarima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ispočetka nije izgledalo kao da će Chelsea lako doći do potpisa ofanzivca, ali sada je navodno sve blizu realizacije i Bayer je spreman da zaradi novac na svom najboljem igraču.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1590396893
Chelsea is back
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi