Još jedna dobra partija Bešića i još jedna važna pobjeda M'bora

Championship

Još jedna dobra partija Bešića i još jedna važna pobjeda M'bora

Edmir Škorić

Middlesbrough je u 37. kolu engleskog Championshipa sa 3:1 savladao Barnsley.

Middlesbrough je na svom Riversideu upisao 17. pobjedu i ostao je na šestom mjestu, a sada je uspio da se Bristolu i Prestonu, te Shefifeldu odmakne na nekoliko bodova. Podsjećamo, prva dva u ligi idu u viši rnag, a ekipe od 3. do 6. mjesta igrat će razigravanje za Premier ligu.

Ayala, Traore i Bramford, koji zabija redovno u dresu Middlesbrougha, postigli su golove za domaći tim, dok je Moore u 58. minuti postigao utješni gol za goste.

Muhamed Bešić je odigrao još jedan sjajan meč, barem sudeći po komentarima navijača Middlesbrougha na društvenim mrežama, a iz igre je izašao u 66. minuti.

Navodno je zaradio i povredu, no nadamo se da ona nije ozbiljnije prirode.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mario Vrančić nije igrao za Norwich, koji je s 4:3 poražen u gostima kod Hulla.

Od ostalih rezultata, vrijedi istaći da je Cardiff slavio važnu pobjedu nad Birminghamom (3:2), kao i Fulham u gostima kod Prestona (2:1) uz nova dva gola sjajnog srbijanskog napadača Aleksandra Mitrovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi