Još jedna legenda se vraća da pomogne Milanu?

Vrata su mu otvorena

Još jedna legenda se vraća da pomogne Milanu?

E. Čaušević

Ljubitelji fudbala s nestrpljenjem očekuju početak nove sezone u italijanskoj Seriji A koja će startati narednog vikenda.

Seria A će biti znatno zanimljivija u odnosu na prethodne sezone jer je veliki broj zvijezda odlučilo da nastavi karijeru na Apeninima. Mnogi se nadaju da će se u sami vrh konačno vratiti Milan koji muku muči s rezultatima u prethodnim godinama.

Ipak, na San Siru je bilo mnogo promjena ovog ljeta i navijači se nadaju da će to konačno vratiti klub na pravi put. Milanu su se priključili i legendarni igrači Paolo Maldini i Leonardo koji žele pomoći Rossonerima, a prema svemu sudeći njima bi se mogao priključiti i Kaka.

Nekadašnji igrač Milana je nedavno završio karijeru i još uvijek nije odlučio kojim poslom će se baviti u budućnosti. Italijanski mediji navode da mu je Milan ponudio mogućnost da se vrati u klub i dobije neku funkciju. No, Kaka nije baš optimističan da će se to desiti baš ove sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Svi znaju da sam u sjajnim odnosima s Milanom i da ću se sigurno vratiti jednog dana. Ipak, sada mi je prioritet da ostanem u Brazilu jer mi je tu porodica. Vrata za povratak u Milan su uvijek otvorena i kada steknem malo iskustva onda ću doći da pomognem", rekao je Kaka.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi