Još jedna zvijezda u Napoliju: Novo pojačanje stiže iz PSG-a

Verratti novo pojačanje PSG-a

Još jedna zvijezda u Napoliju: Novo pojačanje stiže iz PSG-a

Midhat Šljivak

Prodajom Edinsona Cavanija PSG-u Napoli je svoj budžet za pojačanja znatno uvećao, a nakon dolaska Raula Albiola i Gonzala Higuaina sada se spominje još jedno veliko pojačanje na San Paolu.

Prema tvrdanjama italijanske Gazzette, Napoli je spremio ponudu za mladog italijanskog veznjaka iz redova PSG-a Marca Verrattija. a pregovori su navodno već počeli.

Mladi 20-godišnji fudbaler godišnje zarađuje 800.000 eura u PSG-u, ali on zahtjeva platu od tri miliona, što mu u PSG-u ne žele dati, pa bi Verratti vrlo lako mogao prihvatiti ponudu vicpervaka Italije. 

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis potvrdio je kako postoji interes za Verratija, te da će se naredne sedmice znati više detalja oko eventualnog transfera Verrattija u Napoli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Imaćemo sastanak sa PSG-om naredne sedmice. Moram razgovarati sa Marcom i njegovom porodicom i onda ćemo znati sve", rekao je De Laurentis.

Fiorentina i Juventus su također pokazali interes za Verrattija, ali konkretnih ponuda s njihove strane nije bilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.