"Još niste vidjeli pravog Krunića"

Bh. reprezentativac najavio bolje igre

"Još niste vidjeli pravog Krunića"

A. Čaušević

Milan je protiv Bologne stigao do druge vezane pobjede i tako najavio izlazak iz krize s početka sezone. 

Nakon nekoliko mečeva u kojim je igrao kao starter Rade Krunić je sinoćnji trijumf na Dal'Ari odgledao s klupe za rezervne igrače.

U razgovoru za klupsku televiziju Milana uoči susreta bh. reprezentativac je kazao kako tek slijedi ono najbolje kada je on u pitanju.

"Još uvijek niste vidjeli pravog Krunića, treba još da se radi. S vremenom mogu samo napredovati, ali najvažnije je da tim napreduje", kazao je Krunić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sinoćnji meč je bio veoma uzbudljiv i interesatan, a Milan je odnio pobjedu rezultatom 2:3 te se tako probio u gornju polovinu tabele.

Inače, Krunić je na klupi ostao nakon četiri meča. U derbijima s Laziom, Juventusom i Napolijem je bio starter, dok je protiv Parme ušao. Do sada je upisao šest nastupa uz jednu asistenciju.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi