Krunić je uoči početka meča protiv Bologne imao zanimljivu poruku za navijače Milana
Bh. nogometaš poručuje da navijači Milana još nisu vidjeli "pravog Krunića"

Reprezentativac BiH ima još puno toga za pokazati

Krunić je uoči početka meča protiv Bologne imao zanimljivu poruku za navijače Milana

S. Pašalić

Milan trenutno igra utakmicu 15. kola Serije A na gostovanju kod Bologne i na poluvremenu vodi sa 2:1.

Piatek je dovo Rossonere u vodstvo golom iz penala u 15. minuti, a Hernandez je u 32. povisio na 2:0, ali je igrač Milana međutim osam minuta kasnije postigao i autogol za 2:1.

Tim Stefana Piolija želi ostvariti drugu pobjedu zaredom, a u tome mu trenutno ne može pomoći Rade Krunić koji je ostao na klupi, ali bi u nastavku mogao ući u igru.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je međutim uoči početka meča govorio za Milan TV i pored ostalog poručio da navijači Milana još uvijek nisu vidjeli "pravog Krunića".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"To je važna utrka, nakon posljednje pobjede bilo bi važno i večeras pobijediti. Nadamo se pobjedi i večeras. Proučavali smo Bolognu cijelu sedmicu, mi i trener dajemo sve da se pripremimo nabolje."

"Niste vidjeli pravog Krunića još, malo toga ipak još nedostaje. S vremenom se mogu samo poboljšati, ali najvažnije je da i tim raste.", rekao je Krunić.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi