Još uvijek bez bijelog dima iz Titove 38b

Ostaje li Musemić na klupi Sarajeva?

Još uvijek bez bijelog dima iz Titove 38b

A. Čaušević

Husref Musemić i FK Sarajevo još uvijek nisu postigli dogovor oko nastavka saradanje. 

Musemić i FK Sarajevo su početkom ove sedmice obavili prvu rundu pregovora, a konačni dogovor nije postignut ni nakon današnjeg sastanka.

Na današnjem sa sastanku kako SportSport.ba nezvanično saznaje razgovaralo se o saradnji na duže staze, što znači da u slučaju da i dođe do dogovora ugovor neće biti potpisan na jednu godinu.

Očekuje da FK Sarajevo u narednim danima i zvanično obavijesti javnost o ishodu pregovora sa trofejnim stručnjakom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Musemić je po peti put u trenerskoj karijeri na klupu Sarajeva sjeo u augustu 2017. godine, a ovu sezonu je završio najbolji moguć način: osvajanjem Premijer lige i Kupa BiH.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Analiticar
Vjerovao sam da su ovi trenutni rukovodioci FK Sarajevo pametniji i da ce odma nakon posljednjeg sudijskog zvizduka otjerati ovog nekulturnog prevaranta, ali ocito da sam se prevario. Izgleda da ipak menadzerski lobi i dalje vlada kao i kod ostalih BH klubova.
1 12
ibrahim51
Sarajevo boljeg trenera nema.Trebaju imati jednu realnost slabiji treneri sa strane tri puta su skuplji. Zasto onda Musemic ne bi imao dobru zaradu platu. Covijeku je ovo prilika da nesto i zaradi.Ne zivi se od uspomena.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi