Mourinhu je trebala samo jedna rečenica da završi karijeru Antonija Cassana
Sukob Josea Mourinha i Antonija Cassana traje već nekoliko sedmica i čini se kako se neće završiti brzo

Zato je 'Poseban'

Mourinhu je trebala samo jedna rečenica da završi karijeru Antonija Cassana

Midhat Šljivak

Jose Mourinho odveo je Romu u polufinale Evropske lige. Vučica je nakon produžetka na Olimpicu savladala Feyenoord s 4:1, a legendarni Portugalac ponovo je bio u centru pažnje zbog verbalnog duela s Antonijom Cassanom kojeg je Posebni ponovo prozvao.

Jose Mourinho i Roma igrat će polufinale Evropske lige. Tamo će za protivnika imati njemački Bayer Leverkusen i bit će to lijepa šansa da Posebni dosegne još jedno finale.

Nakon utakmice Jose je iskoristio priliku da ponovo prozove svog nekadašnjeg igrača Antonija Cassana. Oni su proteklih sedmica imali dosta verbalnih prepirki, a Posebni je ismijao nekadašnjeg napadača pred punim studijom.

Novinar je Joseu saopštio kako u studiju sjedi veliki broj šampiona koji jedva čekaju da mu postave pitanje, a zatim se Mourinho sjetio svog starog prijatelja.

"Cassano nije tamo, je li tako?", pitao je uz osmijeh Mourinho.

Oglasi

Cassano je nedavno izvrijeđao žestoko Josea. Poručio mu je kako je nula od trenera i da nikad nije poštovao svoje igrače.

Međutim, u Romi govore drugačije. Igrači slave Portugalca, a Paulo Dybala je o njemu rekao:

"Imamo trenera s nevjerovatnim pobjedničkim mentalitetom kojeg prenosi na nas. Želimo Romu odvesti u novo finale", poručio je Dybala, a Mourinho je hvalio i Argentinca.

"Sada vidite zašto mi je kosa sijeda. Vidio sam sve u 150 utakmica u evropskim takmičenjima i sada sam u periodu karijere gdje su mi igrači mnogo bitniji".

"Dybala je pronašao trenera koji ga voli. Znam da vjeruje u sebe i da može igrati u najvećim klubovima svijeta, ali ovdje ima ljubav. To se može vidjeti na terenu", rekao je Jose Mourinho.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Roma će u prvom meču polufinala biti domaćin Bayeru 11. maja na Olimpicu, a revanš susret igra se 18. maja u Leverkusenu.

U drugom polufinalu igrat će Juventus i Sevilla.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi