Mourinho pozvao tinejdžera u mix zoni, zagrlio ga i ispričao nešto što će pamtiti dok je živ

Veliki Jose

Mourinho pozvao tinejdžera u mix zoni, zagrlio ga i ispričao nešto što će pamtiti dok je živ

Eldar Ganibegović

Jose Mourinho poznat je kao vrlo temperamentan stručnjak, ali s druge strane kao i veliki čovjek i emotivac. Sinoć je nakon utakmice Rome u Evropskoj ligi učinio veliki gest prema 19-godišnjeg fudbaleru Vučice.

U okviru 2. kola Evropske lige sinoć su se na Olimpicu sastali Roma i Servette. Italijanski je protiv švicarskog tima slavio pobjedu 4:0.

Lukaku je pogodio za 1:0 u prvom poluvremenu, da bi u drugom sve riješiti Pellegrini i Belotti koji je dva puta bio strijelac. Spomenimo da je kod gostiju igrao Miroslav Stevanović do 88. minute kada je ušao Touati.

Igrala se 76. minuta kada je Jose Mourinho napravio posljednju izmjenu kod domaćina. Izašao je Bove, a ušao je D'Alessio.

Upravo taj igrač doživio je veliku čast u mix zoni nakon utakmice. Jose Mourinho ga je pozvao i ispričao zanimljivu priču o njemu, a to će 19-godišnjak pamtiti dok je živ.

Oglasi

"Prije svega, da vam ispričam priču. Dođi ovdje", rekao je Mourinho i pozvao pomenutog fudbalera.

"Ljetos, prije nego što su se djeca vratila u školu, imali smo trening i bilo je dosta djece oko Trigorije. Htjeli su da uđu i gledaju trening", započeo je Mourinho, pa nastavio:

"On je bio s njima i rekao: "Kad sam imao 7, 8, 9, bio sam ovdje jer sam htio da uđem. Nijedan trener nije mi dozvolio." Ja sam bio veoma sretan zbog djece pošto sam im otvorio i dozvolio da uđu. Sada - on igra za Romu. U Evropskoj ligi, na Olimpicu, pred 50-60 hiljada ljudi. Sa svojom familijom, ko je ovdje?"

"Mama, babo i sestra", odgovorio je mladi fudbaler, pa je nastavio Mourinho:

"Mama, babo i sestra. Ja ne želim više išta da kažem, on može pričati. Ćao", završio je Mourinho na što mu se fudbaler zahvalio riječima: "Hvala, šefe."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Francesco D'Alessio tako je sinoć debitovao za Romu, nakon što je ove sezone četiri puta igrao za Primaveru. Ne treba ni napominjati da se radi o djetetu kluba.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ssakodes
Bolja je od bilo koje Via.gre. Svima savjetujem da probaju barem jednom u životu - višestruko će vam poboljšati se.ksualni život, pročitajte sami-----> mub.me/alfa
0 0
HBSC
Cuj Babo ahahahahahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi