Navijač Rome objavio glasovnu poruku legende Lazija: "Doveli ste najgoreg od najgorih"

Di Canio nije štedio Mourinha

Navijač Rome objavio glasovnu poruku legende Lazija: "Doveli ste najgoreg od najgorih"

E. Čaušević

Roma je jučer na zvaničnoj stranici potvrdila da će od naredne sezone rimski klub s klupe predvoditi Jose Mourinho.

Mourinho je prije nekoliko sedmica dobio otkaz u Tottenhamu zbog loših rezultata, ali nije morao dugo čekati da dobije novi posao.

Roma je poslala ponudu Mourinhu da ih predvodi od naredne sezone što je Portugalac prihvatio. Tako će se Posebni nakon 11 godina vratiti u Seriju A što će sigurno biti veoma interesantno pratiti.

Navijači Rome su oduševljeni što će jedan od najboljih trenera svijeta da preuzme kormilo njihovog tima i nadaju se da će Mourinho konačno vratiti Romu u sami vrh Serije A.

Međutim, nisu baš svi toliko oduševljeni Mourinhovim povratkom na Apenine. Nekadašnji igrač Lazija i kotroverzni Paolo Di Canio ostavio je glasovnu poruku svom prijatelju koji navija za Romu, a ista se našla ubrzo u javnosti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Doveli ste najgoreg od najgorih. Razumijem da vam treba veliko ime sada, ali to je isto da ste doveli igrača koji je završio karijeru. Mourinho samo želi posao s dobrom platom. Dobio je sada treći otkaz u četiri godine i otjerali su ga iz svih klubova u kojima je bio", pričao je Di Canio i nastavio.

"Tottenham mu je dao nogu zbog očajnih rezultata i što za taj period nije uradio ništa, a potrošio je dosta novca. Uzimajući u obzir situaciju u Romi možda mu i bude dobro. Ali, kažem ti doveli ste najgoreg od najgorih. On je gotov u svakom smislu. Njegovi timovi ne igraju fudbal već anti-fudbal. Možda ćete uživati u press konferencijama jer voli da je u centru pažnje, ali to je to. Želite rekonstrukciju tima, a doveli ste najgoreg što možete. To govorim iako mi je prije sedam godina bio najdraži trener, draži i od Guardiole, ali me baš razočarao".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AsmirM
Svaka mu čast kako covjek uzima milione ,potpise ugovor onda kupi sranja od igraca pola sezone se kao trude poslije padnu u formi i dobije otkaz.
5 0
Mehinaldo
Sve u pravu kakav mourinho najveca prevara samo sto u romi nece imati takav pritisak za pobjedama i titulama pa ce on to opet svaljivati na lose igrace
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi