Mourinho večeras na oku drži šestoricu, a Džeko je prvi među njima
Foto - Instagram

Gazzetta dello Sport tvrdi

Mourinho večeras na oku drži šestoricu, a Džeko je prvi među njima

M. Šljivak

Jose Mourinho od naredne sezone će sa klupe predvoditi ekipu Rome.

Portugalac će na klupi rimskog kluba zamijeniti sunarodnjaka Paula Fonsecu koji odlazi nakon dvije godine, a sa Mourinhom stižu i veći izazovi za rimski klub.

Uveliko se već govori o igračima koje će Posebni dovesti na Olimpico, ali i o onima koje će iskusni stručnjak prekrižiti.

Dosta se govori i o odlasku Edina Džeke iz kluba. Mnogo je različitih izvještaja o bh. dijamantu iz Italije, a posljednji govore da rukovodstvo Vučice želi da ga se riješi zbog prevelikog ugovora.

Mourinho bi sa druge strane navodno volio zadržati iskusnog napadača, ali još uvijek nije donio konačnu odluku o tome.

Gazzetta dello Sport donosi informaciju da će Jose Mourinho večeras u svom londonskom stanu posmatrati meč svog bivšeg i svog novog kluba i da će obratiti pažnju na šestoricu fudbalera Rome.

Oglasi

Prvi među njima je Edin Džeko. Dijamant nije u nekoj naročitoj formi, ali uvjeren je kako bi pod vodstvom Mourinha na terenu izgledao mnogo bolje.

Posebni će, po svemu sudeći, imati konačnu riječ o tome da li će Džeko ostati na Olimpicu, a prva od važnih utakmica za njega igra se večeras na Giuseppe Meazzi.

Pored Džeke, piše Gazzetta dello Sport, pod posebnim povećalom su još Henrikh Mkhitaryan, Pedro, Rick Karsdorp, Bryan Cristante i Ebrima Darboe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Edin Džeko je ove sezone u dresu Rome zabio 13 golova u 35 odigranih utakmica.

Mozzart vidi Inter kao favorita u večerašnjem meču. Ako vjerujete u gol Edina Džeke svoju prognozu OSTAVITE OVDJE..

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

struja
35 kuka,sve govori.Samo za respekta,bravo.Edi se sad samo sebi dokazuje i zato je dobar protiv jaki ekipa.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije