Jose Mourinho definitivno postaje kralj društvenih mreža
Foto - Instagram

Komentari su mu sve zanimljiviji

Jose Mourinho definitivno postaje kralj društvenih mreža

M. Šljivak

Jose Mourinho odlučio je da se poprilično posveti društvenim mrežama.

Iako prethodnih godina nije previše objavljivao informacije, ove sezone je itekako aktivan, a posebno se to odnosi na Instagram.

Često je Jose zbog svojih objava u centru pažnje. Tako je bilo i sinoć nakon utakmice protiv Liverpoola za koju vjeruje da je njegov tim nepravedno izgubio.

Mourinho je nakon poraza objavio fotografiju sa utakmice i napisao je:

"Trenutak kada nas je stativa zaustavila na putu do zaslužene pobjede. Ponosan sam na sve", napisao je Jose.

Međutim, mnogi su uvjereni da je Tottenham zasluženo poražen na Anfieldu sa 2:1.

Rasprava Kloppa i Mourinha: Šta se desilo nakon posljednjeg sudijskog zvižduka?

U zaista sjajnoj utakmici Redsi su do pobjede od 2:1 stigli u 89. minuti pogotkom Roberta Firmina, a nakon posljednjeg sudijskog zvižduka desila se zanimljiva scena.

Jose Mourinho i Jurgen Klopp su razmijenili nekoliko riječi, a Jose je bio poprilično nervozan. Nakon utakmice obojica su otkrili šta se dešavalo:

"Rekao sam mu da je bolji tim izgubio. Nije se složio s tim, ali to je njegovo mišljenje", rekao je Jose koji je također razočaran Kloppovim ponašanjem:

"Da sam se ja ponašao kao on pored terena, odmah bi me isključili. Da li biste vi željeli uzeti semafor od četvrtog sudije? Ne govorim ovo tek tako. Tužan sam", rekao je Jose.

Klopp je bio malo mirniji nakon svega.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Jose mi je rekao da je 'bolji tim izgubio'. Nije spomenuo moje ponašanje. Ako jeste onda je moj engleski lošiji nego što mislim. Nemam pojma o čemu se radi", istakao je Klopp.

Liverpool je nakon 13 kola vodeći sa 28 bodova, tri više od Tottenhama i četiri od Southamptona i Leicestera.

Top Komentari

opasni_medo
Liverpool je imao 5 godina strpljenja, period koji je Klopp majstor tražio da pokaže rezultat. I isplatilo im se. Jedno vrijeme pri vrhu, a onda na samom vrhu engleskog fudbala. Svaka čast.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi