Rasprava Kloppa i Mourinha: Šta se desilo nakon posljednjeg sudijskog zvižduka?
Foto - EPA

Jose tužan zbog poraza

Rasprava Kloppa i Mourinha: Šta se desilo nakon posljednjeg sudijskog zvižduka?

Midhat Šljivak

Liverpool je u derbiju na Anfieldu savladao Tottenham sa 2:1 i tako je preuzeo vrh tabele Premiershipa.

U zaista sjajnoj utakmici Redsi su do pobjede stigli u 89. minuti pogotkom Roberta Firmina, a nakon polsjednjeg sudijskog zvižduka desila se zanimljiva scena.

Jose Mourinho i Jurgen Klopp su razmijenili nekoliko riječi, a Jose je bio poprilično nervozan. Nakon utakmice obojica su otkrili šta se dešavalo:

"Rekao sam mu da je bolji tim izgubio. Nije se složio s tim, ali to je njegovo mišljenje", rekao je Jose koji je također razočaran Kloppovim ponašanjem:

"Da sam se ja ponašao kao on pored terena, odmah bi me isključili. Da li biste vi željeli uzeti semafor od četvrtog sudije? Ne govorim ovo tek tako. Tužan sam", rekao je Jose.

Klopp je bio malo mirniji nakon svega.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Jose mi je rekao da je 'bolji tim izgubio'. Nije spomenuo moje ponašanje. Ako jeste onda je moj engleski lošiji nego što mislim. Nemam pojma o čemu se radi", istakao je Klopp.

Liverpool je nakon 13 kola vodeći sa 28 bodova, tri više od Tottenhama i četiri od Southamptona i Leicestera.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ragge
Ko gubi ima pravo da se ljuti..
2 0
ryan.giggs
80% - 20% posjed lopte. "Bolji tim" centra nisu prešli.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi