Plaši li se Mourinho Chelseaja? "To pitanje njima postavite"

Vraća se u London

Plaši li se Mourinho Chelseaja? "To pitanje njima postavite"

E. Škorić

Jose Mourinho će danas gostovati s Tottenhamom na "svom" Stamford Bridgeu.

Chelsea i Tottenham odmjeriće snage od 17.30 sati u derbiju 10. kola engleske Premier lige i bit će to ujedno okršaj ekipa iz samog vrha, ali još jedna posebna utakmica za Portugalca.

Na pitanje da li postoji strah u njegovoj ekipi, Jose u svom stilu odgovara: "To morte da pitate Franka Lamparda, da li se oni plaše nas. Mada mislim da to nije pravi izbor riječi. Ne plašimo se nikoga", kazao je Jose, dodavši:

"Poštujemo ono što rade, mislim da i oni poštuju nas i našr rad. Znaju i Lampard i svi u Chelseaju da će biti teško protiv nas".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Plavci su treći na tabeli s 18 bodova, a Mourinhov Tottenham je drugi sa 20 bodova i dovoljan mu je i bod da se vrati na prvo mjesto, koje sada pripada Liverpoolu (21 bod).

MOZZART kladionica donosi razne ponude na ovaj meč, a kvote su svakako primamljive. OVDJE pronađite sve detalje.

Promo

Top Komentari

miree
"Vraća se u London" pa gdje je Tottenham u Liverpoolu.
5 0
Penderinos
Trebao bi se boijati ne mogu zamisliti sta ce vam sve ziyech danas raditi
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti